Att spamma andras bloggar | Mamma till Aprilia & Valencia
Majda

Mamma till Aprilia & Valencia

Annons

Att spamma andras bloggar

Har funderat på en sak.. när man bloggar vill man ju även att några stycken faktiskt ska läsa ens blogg, eller hur? Så jag sökte efter lite tips på hur man får läsare till bloggen och överallt var det bästa tipset: kommentera andras bloggar. Så jag har kommenterat, ibland har jag skrivit typ “kika gärna in hos mig” men oftast har jag kommenterat från hjärtat och verkligen tagit mig tid att läsa inlägget för att sedan lämna en passande kommentar. Landade väl på ca 30 kommentarer per dag. Efter ca en vecka fick jag kommentarer om att jag måste sluta spamma, att mitt namn dyker upp överallt osv. Men helt ärligt, du som läser detta, är det verkligen så illa att kommentera hos andra i hopp om att få en och annan läsare till sin egen blogg? Jag tycker bara det är roligt att få kommentarer, om du som kommenterar sedan får några följare tack vare kommentaren du lämnar under detta inlägg är väl bara bra för oss båda, jag får respons och du får läsare. Förstår inte att det ska vara så dåligt att kommentera. Till något ännu konstigare, de som lämnar dessa taskiga kommentarer om att man själv är en spammare osv är oftast anonyma personer som har så lätt för att vara otrevliga mot andra när ingen vet vem dom är.

Bara en liten kvällstanke från mig, vad tycker ni?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Majda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    haha alltså sorry att jag skrattar åt detta men det är som att läsa det till mig själv. Jag älskar att läsa andra bloggar, älskar att kommentera, det är väl det som är meningen med att ha en blogg, att man vill få kommentarer och ha någon som läser. Men då fick jag också höra att jag ska sluta spamma för att jag finns överallt, alla vet redan vem jag är etc.

    Men alltså va? Snacka om griniga, kinkiga och bittra jävlar som måste lägga näsan i blött och läsa ALLA kommentarer på ALLA bloggar då.. för om de vet att jag kommenterar ÖVERALLT så är det för att de själva läser ALLA bloggar och ALLA kommentarer. Jag läser aldrig en kommentar jag lämnat, alltså jag följer inte upp för jag kan kommentera mer än 4 bloggar och flera gånger i deras inlägg om dagen så det kan bli mer än 10-12 inlägg man kommenterar ibland, Jag kommer inte ihåg att gå tillbaka och kolla svar så jag kollar aldrig vem som kommenterat och inte kommenterat. Jag bryr mig om bloggen, inlägget och resten har jag tyvärr inte tid med. Försöker bli bättre på att komma tillbaka och se svaret men fasen jag glömmer jämt. 😀

    Och ps på den här, det är som du säger, okej om man kommenterade elakt men jag kommenterar alltid snällt enligt mig, jag menar alltid väl, jag menar alltid att lyfta och få folk att må bra.

Annons
stats