Första dagen på Vimedbarn | Mamma till Aprilia & Valencia
Majda

Mamma till Aprilia & Valencia

Annons

Första dagen på Vimedbarn

Vad roligt att ni ändå är några stycken som tittat in idag, trots att det är min “första” dag som jag bloggar här igen. Tog ju bort bloggen på Nouw med ca 2500 läsare/v utan att länka hit, så det var som sagt roligt att se att det ändå är några stycken som letat sig hit. Kan ni inte lämna en kommentar och skriva hur ni hittade hit samt länka till er egen blogg om ni har någon, sugen på lite ny blogginspo.

Dagen har bestått av plugg, bus med barnen och odling i trädgården. När jag pluggade klart idag kom en vän över med sin dotter så barnen fick leka och busa i trädgården. När de gick hem så planterade jag, Aprilia och Valencia morot som tjejerna älskar. Längtar tills de kan plocka färsk gurka, tomat och morot och mumsa på. Mer ekologiskt än då blir det ju inte. Är så fantastiskt glad för vår stora trädgård och all nytta den medför. Tjejerna kan busa, plantera, plocka färska frukter och grönsaker och en massa annat skoj.

Egentligen ska jag sitta och råplugga inför ett viktigt prov på onsdag men jag känner att det är total stopp i hjärnan, ingen information fastnar efter alla timmar som jag läst idag. Bäst att vila huvudet lite och fortsätta imorgon. Sedan får jag helt enkelt hoppas på det bästa.

Nu ska jag ta och vila lite, hoppas ni alla haft en fin dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Majda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats