Man måste ha en dålig dag ibland för att veta hur de bra dagarna känns. | Mamma till Aprilia & Valencia
Majda

Mamma till Aprilia & Valencia

Annons

Man måste ha en dålig dag ibland för att veta hur de bra dagarna känns.

Och det är precis vad jag haft, en dålig dag. Förutom morgonen med Aprilia som var helt fantastisk och eftermiddagen ute med barnen så har allt varit åt skogen. Pluggandet har definitivt inte gått bra, slutprov i kursen imorgon och inget har fastnat i mitt huvud. Jag har haft huvudvärken från helvetet och listan kan göras ännu längre men helt ärligt så orkar jag inte ens skriva mer än såhär. Visar istället några bilder som gör mig glad.

SAM_5782

SAMSUNG CSC

Detta fantastiska leende gör vilken dålig dag som helst till den bästa i hela världen! Min glädjespridare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Majda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats